mandag 4. oktober 2010

Verden opp ned

I Nederland har man de siste årene opplevd to grusomme politiske mord. Begge ofrene var islamkritikere; politikeren Pim Forteyn og filmskaperen Theo van Gogh. Man skulle tro at det nederlandske politiet og rettsvesenet forøvrig burde hatt hendene fulle med å overvåke de mange ekstreme islamistiske miljøene som finnes i landet, men i stedet har de valgt å angripe en person som advarer mot islams innflytelse.
I dag starter rettssaken mot Geert Wilders. Dommen faller i november. Det skal bli spennende å se hvordan velgerne reagerer hvis han blir dømt. Deres dom falt nemlig ved valget - der Wilders fikk betydelig innflytelse over den nye regjeringsdannelsen - blant annet ved at det nå blir forbudt å maskere seg i det offentlige rom.

1 kommentar:

Anonym sa...

Wilders har linker til israhelliske terrororganisasjonen mossæd, bodde i satatnistisk misdannelse "israhell" i tenårene og er gift med ei jødinne.
Opphav til hans personlig muslimhat er dermed avslørt.
Hvor stammer ditt muslimhat fra, Petrarca? Fra middelalders inkvisisjon?
Ang. drap på nederlandske kjendiser, så er det klart at det var de samme terroristene fra mossæd-CIA som stod bak fremprovoseringen og planleggingen av dem.
Godt mulig at de brukte mind-kontrollerte personer av "muslimsk" opphav til selve gjennomføringen, men det er like stor grunn til å henrette vestlige leiemordere som terroriserer irakere, palestinere og afghanere nå.